Om Vandex

I 1943 patenterede den danske kemiker Lauritz Jensen en ny metode til vandtætning af beton. I 1946 oprettede han sit første firma i Danmark og kaldte det VANDEX (“vand-ud”).

Den hidtil ukendte vandtætningsmetode var baseret på cement og kvarts sand kombineret med kapillaraktive kemikalier. Dette giver nogle mærkbare fordele frem for konventionelle vandtætnings systemer.

  • varig tætning mod vandtryk
  • kompatibilitet med beton
  • økonomisk
  • utallige anvendelses muligheder
  • nem, hurtig og sikker påføring

VANDEX succes over hele verden

De mange fordele giver hurtigt VANDEX succes i resten af Skandinavien og efterhånden spredes VANDEX også til resten af det europæiske marked. I 50’erne og 60’erne går VANDEX ind på verdensmarkedet gennem datterselskaber, licenser og distributør aftaler. I 1979 fanges VANDEX af Schweiziske interesse og VANDEX International Ltd. dannes som det nye moderselskab. VANDEX ekspanderer over hele verden og markerer sig som førende indenfor cementbaserede vandtætningsmidler. Produktsortimentet udvides løbende med produkter til beskyttelse, renovering, injektion og vandtætning af beton og murværk.

I 90’erne blev der åbnet nye markeder i Østeuropa, Asien og Sydamerika. Udvikling, know-how og stærk motivation blandt personalet er hjørnestenen i VANDEX firma ånd.

Moderne produkter med fantastiske egenskaber er ikke tilstrækkelige i sig selv. VANDEX Konsulent Service, “VAKS”, tilbyder kvalificeret bistand til ingeniører, arkitekter og håndværkere, så man er sikker på den optimale løsning. VANDEX Konsulent Service fungerer over hele verden med hurtig support og bistand.

Testet og godkendt

VANDEX produkterne bliver løbende videnskabeligt testet efter internationale standarder på akkrediterede prøveinstitutter. Disse tests fungerer som uafhængige afprøvninger af produkternes egenskaber og virkning.

VANDEX kvalitets styrings system

I 1994 blev VANDEX gruppen certificeret efter ISO 9001 af the Swiss Association for Quality Management Certificates og the German Society for Certification of Quality Management Systems Ltd. i overensstemmelse med de internationale kvalitetssikrings standarder. I december 2004 har VANDEX endvidere opnået en ISO 14001 miljøgodkendelse.

60 år med VANDEX betyder mere end 100.000 succesfulde projekter over hele verden.

I 1999 åbnede VANDEX en ny moderne fabrik, som er med til sikre produktkvaliteten og leveringssikkerheden til alle tider over hele verden.

VANDEX tradition som fremtidens potentiale

Filosofien i VANDEX omfatter langsigtede mål og strategier. Vores mål er at sikre løsninger af høj kvalitet i samarbejde med vore kunder. En indsats på alle fronter og evnen til at tilpasse vores viden og udvikling til kravene på de forskellige markeder, sætter os i stand til at beherske fremtidens opgaver langt ind i det nye årtusinde.